Bildligt talat!

Medlem i Fotoklubben Avtrycket

Nu har jag börjat att fundera på "kaosbilder"

Jag tog tidigare upp i min blogg att jag skulle ge mig på något som jag kallar "kaosbilder". Ideén kommer ifrån att jag tycker om bilder i vilka man kan gå på upptäcksfärd. Nu när jag har två bilder, en nytagen och en gammal, så finner jag så här långt att "kaosbilden" med sitt gytter av detaljer gör att man snarare bara betraktar bilden utan att gå på upptäcksfärd. En kasobild gör sig förmodligen i jätteformat. Jag har inte riktigt landat där jag vill men Du kanske ändå förstår vart jag vill komma.

Jag vill ha mer kaos. Cycklarna, exempelvis,  borde snarare vara slängda huller om buller på varandra snarare än att vara uppställda snyggt och prydligt. Alternativet hade kanske varit att sänka sig ner under sadelnivå och leta efter rätt vinkel för att uppnå kaoseffekten. 

Bilhögen skulle förmodligen varit ännu större och i en bild skulle man se minst ett par hundra bilar för att uppnå kaoseffekten. 

Jag tänker vidare och experimenterar mig fram.

Inlagt 2013-07-14 22:00 | Läst 1600 ggr. | Permalink
Coola bilder! :) /Tommy.
Häftigt kommer säkert passa dig så du har något nytt att ta itu med.

Jag håller för tillfället på med ren dokumentation från en resa till Lofoten.
Mysigt ha fotosidan skriva på så kommer jag ihåg vad jag skall berätta
om jag gör ett bildspel. Är inte detta en god idé eller......
Har kommit till Kiruna som de nu skall börja flytta där blir det

kaos gissar jag.
Gun-Inger
Svar från McBear 2013-07-17 00:11
Ett bildspel är roligt att göra. Det gäller också att hitta musik som stöttar. Lofoten, varför inte något elektronisk typ Hanna Hartman
Det är en bra idé du har, men jag undrar om inte foto nr 2 skulle ha varit mer kaotiskt om det hade varit i färg? Jag läste en av dina tidigare inlägg att du bryr dig om bilder där för att studera det lite längre - för detaljer. Det påminner om "hitta fem fel" om du vet vad jag menar :-)
m.v.h. Erik / DK



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg