Bildligt talat!

Medlem i Fotoklubben Avtrycket

En bild om dagen - hur går det??

En bild om dagen tuffar på sedan första januari. Ett är säkert, en bild om dagen sätter kreativiteten på prov. Man får vara glad om ett par tre bilder i månaden är hyfsade och ca tio på ett år är över medel. 

Jag har tillåtit mig att tänka efterbehandling då jag är ute på min dagliga spaning efter dagens bild. Det breddar sökandet efter bilden.

Inlagt 2022-05-10 21:38 | Läst 951 ggr. | Permalink
En väldigt konstig tagelskjorta tycker jag. Det är helt klart för min del att det blir väldigt mycket skitbilder till slut. Det kan det förstås bli ändå =)
Svar från McBear 2022-05-12 00:24
Ja, men blir duktigare och duktigare. Man kommer in på nya fotografiska spår och på tal om spår så får jag ta mig i kragen och expandera geografin. Man kan också bestämma sig för olika områden inom sitt fotograferande - den här veckan ska jag bara använda extremvidvinleln eller att man bestämmer sig för ett specifikt motivområde. Jag fågelfotograferar en del på vårkanten.
Beträffande tageskjortan så är det nog ingen tagelskjorta utan en realitet. Jag dagligfotograferade under två år före pandemin och sammanlagt har jag nog ca 25-30 bilder som jag är riktigt nöjd med. Att ta en bild om dagen är för mig att hålla fotograferandet vid liv.
Nyttigt för kreativiteten med en sådan utmaning.
De två sista kan bli en rolig diptyk ?
Svar från McBear 2022-05-12 00:25
Du är väl inne på samma spår vad jag har sett?
Mycket läckra bilder med efterbehandling helt i min smak!
Svar från McBear 2022-05-12 00:26
Tack ska du ha Dan😊
Jag blir helt fascinerad av puffbilden (4:e). Inser efter en stund att det måste vara en lampa av något slag. Det ser ut som en "alien" med lång svans, eller jag vet inte vad. Perfekt placerad i ett kors dessutom. Sista bilden är också grymt bra.
Hälsningar Lena
Svar från McBear 2022-05-12 00:29
Tack Lena! 😊 Ja det är en lampa under liljeholmsbron. Den sista bilden har jag arrangerat lite genom att placera stolen lite konstigt.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg