Bildligt talat!

Medlem i Fotoklubben Avtrycket

Inte så sällan finns bilden där om man är påpasslig!

Som många andra har jag fotograferat och fotograferar familj , släkt och vänner. Mina barn har under sin uppväxt alltid funnits i ”skottgluggen” och har därför en viss fotovana och opponerar sig inte utan ställer snällt upp. Det som nu fångar mitt intresse på familjesidan är att följa mina barnbarns uppväxt och häromdagen var dotter och dotterson på besök. Som vanligt hade jag tagit en hel del bilder och lagt kameran åt sida och satte mig vid datorn en stund. Efter ett tag fick jag ett ärende till köket och då jag passerade vardagsrummet såg jag att mitt barn och barnbarn låg och tog en eftermiddagslur på soffan. Båda utstrålade ett fullständigt lugn och tänkte ” går detta lugn att fånga på bild? Bilderna är tagna under två olika tillfällen under tupplure.

 

Inlagt 2010-03-21 12:22 | Läst 7413 ggr. | Permalink
Underbart!
Svar från McBear 2010-03-27 00:34
Vad svarar man på det? Det är bara att suga åt sig!

björn
Jag tycker du verkligen har lyckats med att fånga lugnet...kanske för att jag själv har två små barn och ofta somnat på samma vis =)
Tycker alla tre olika färger/bearbetningar passar bilden. Kan inte tycka någon är bättre än den andra. Fast måste jag så känner jag mest för den första med de äkta färgerna =)
Ha en fin söndag
/Lena
Svar från McBear 2010-03-27 00:35
Jag tänkte att färgerna och mönstren gjorde bilden rörlig, därför de andra!

Björn
Den första 'r en vinnarbild tror jag
Svar från McBear 2010-03-21 15:42
Vi testar!
Vet i tusan om inte bild nr 2 är bättre än den du vann med. Det är den lilla handen i trean som är så bra. Svårt val:-))
Själv sitter jag just nu och bara njuter av att mitt kära Hammarby äntligen vann ett SM-guld i bandy :-)))))
//Kurre
Härliga bilder! Bildmässigt tyckte jag mest om den första, med riktig porträttkvalitet. Sådana bilder lever man länge med!
Svar från McBear 2010-03-27 00:33
En får tacka för det!

Björn
Nej jag tycker inte att färger och mönster gör bilden rörig...den är äkta.



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg