Bildligt talat!

Medlem i Fotoklubben Avtrycket

Jag gick upp kl 04.00 i morse för att fotografera i naturen och det blev andra bilder än jag tänkt mig.

Jag försöker nu anstränga mig för att komma ut i naturen tidigt på morgonen. I morse var det premiär och jag steg upp kl 04.00 och anlände till Ågesta ca 04.40. Jag monterade upp kamera och stativ och satte mig ner under ett inhandlat gömsle av den sort man trär över sig. Målet var kärrhöken. Inte ett spår av kärrhöken, men som jag sitter där kommer en räv lufsande ca 15 m från gömslet. Räven ser lite tilltufsad ut då en håller på att byta till ”sommarkostym”. Gömslet fungera bra eftersom räven inte noterar att ngt inte stämmer förräns den hör ljudet från kameran då jag fotograferar. Den flyr inte i ”panik” utan kollar in gömslet, vänder och lufsar lite fortare tillbaka samma väg som den kom.

Jag sitter någon timme ytterligare utan att något intressant inträffar. På vägen hem fotograferar jag en liten fågel som håller till i vassen . Jag vet inte än vad det är för sort men kommer att titta i min fågelbok för identifiering. Väl hemma blev det ett par timmars sömn.

Inlagt 2010-05-24 23:43 | Läst 5000 ggr. | Permalink
Ser ut som en sävsångare.

Mvh, Daniel
Svar från McBear 2010-05-25 10:27
Det stämmer bra det. Jag kollade i min fågelbok och beteendet stämmer också.
Björn
Bättre än sovmorgon?
Svar från McBear 2010-05-25 17:15
På sätt och vis!
Björn
Okej vi har ju pratat om att man ska vara lite galen för att bli erkänd som "konstnär" Men kl fyra på morron.. De' är väl ändå att ta i ;-))
Men fina bilder blev de'.
Ha de' fint//Kurre
Svar från McBear 2010-06-05 11:10
Jag har nu försökt samla ihop mig och komma upp igen,med några misslyckanden som reultat. Så jag kommer att göra ett nytt försök på måndag morgon.
Björn
Kul att det finns lite räv i landskapet igen. I min ungdom såg man dem överallt, men sedan var det många år när den var så sällsynt att man nästan kunde tro att den var utrotad.
Svar från McBear 2010-06-05 11:11
Vad jag kan förstå har räven varit utsatt för skabb under den senste 10-års perioden.
Björn



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg