Bildligt talat!

Medlem i Fotoklubben Avtrycket

"Fight Club"

I går var jag och fotograferade kampsport i Kungsträdgården. Jag har aldrig tidigare sett denna typ av idrott och jag konstaterar att detta är en mycket seriös sport. Jag skriver detta för att jag tror att det där ute kan finnas en del förutfattade meningar om sporten.

Mitt mål med mina bilder var att fotografera kampen i deltagarnas ansikten snarare än att fotografera själva  matchen där man ser deltagarna i helfigur.

För ändamålet hade jag min Canon 7D och telet 100-400m . Alla bilder är tagna på fri hand.

Inlagt 2011-05-16 21:53 | Läst 1489 ggr. | Permalink
Sjutton också, visste att det var något på gång i söndags
Nåja jag hann med en del annat, men inga bilder.
Här verkar man ha haft möjlighet att ta karaktärsporträttet
Mmm, men "Fight Club" är ju en film, en klassisk sådan. Jag är rubrikpolis och utdömer härmed böter till rubriksättaren. Förseelsen är "hopblandande av begrepp."

I övrigt med beröm godkänt, strålande bilder!

Ha det gott! /Thomas
Svar från McBear 2011-05-17 10:04
Hej Thomas

Jag använde "fight club" för att dra intresse till sidan. Jag har sett filmen och vet vad den går ut på. Därav situationstecknen! Dvs ta rubriken med en nypa salt!

Björn
Bra bilder, uschiga motiv! :-) För mig är de riktigt seriösa kampsporterna sådana där deltagarna inte skadar varandra, och där man vinner på poäng.
Svar från McBear 2011-05-19 19:45
Möjligheten att skada sig finns ju i alla sporter och då kanske speciellt lagsporter då man ställs mot varandra och kämpar om boll eller puck exvis!
Mycket bra bilder.
Man ser glöden i ögonen och kampviljan.
Fokus och styrka.
Snyggt.
/Lena
Svar från McBear 2011-05-19 19:45
Tack flör det Lena!
De' blev ju hur bra som helst. Vilken "tändning" i sista bilden. Mest gillar jag 3:dje från slutet. Texten på hjälmen och utrycket i hans feja matchar ju perfekt. Som sann Hammarbyit hade jag ju klonat bort taueríngen förståss. :-)))
Svar från McBear 2011-05-19 19:46
Jag gilla hans uppsyn!
Många bra bilder, den sista gillar jag allra bäst. Kampsporter är lite svåra att ta till sig, men fick lite utvidgad syn på t.ex. boxning något år sedan när jag såg väldigt många boxningsmatcher på TV under OS.
Svar från McBear 2011-05-19 19:47
Jag det är lite besynnerligt att puckla på varandra men det sitter väl i generna kan man tro!



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg